Min butikk

tirsdag 31. desember 2013

Godt Nytt År!




Vil med dette ønske alle mine venna et riktig
GODT NYTT ÅR!
Ta vare på hverandre og gi ei hand til alle dæm som ikke har det så greit som vi har det, dette skal være mitt motto for året 2014!
Jula 2013 ble spesiell på mange vis, vi valgte å gi EN gave og den ga vi til Kirkens bymisjon i Trondheim.
Det er mange der ute som opplever jula som en tung tid, og vi var med på å gi disse mulighet å kunne kose seg på lik linje med oss.
 
Vi bør av og til sette bremsene på og dele med andre av vår overflod, og vi kan være stolte av vår litt annerledes julegave denne gangen.
 
Vi fikk et koselig takkebrev fra Bymisjonen, og dette var bekreftelsen på at vi var med på å gjøre livet til en som gruet seg til jul, litt enklere :)
 
I år kom ikke noen av av våre egne barn på julebesøk, litt uvant og savnet etter dem alle meldte seg i både tid og uttid, men en trivelig jul på Eina hos min bror og hans familie ble det.
 
Året 2014 blir starten på et lite eventyr for min del. Æ skal åpne min egen lille butikk her på Løkken, æ har motet, trua og føle at det er noe som æ skal gjøre NU......
 
Butikken skal hete BENTES HUS og der skal æ boltre mæ med min store hobby, lappeteknikken. Men butikken min skal ha flere føtter å stå på, så æ skal også selge gaver og interiør.
Meldalsbunaden skal også være en del av butikken min :)