Min butikk

søndag 9. februar 2014

 
Noen bilder fra butikken min som åpner i morra, Mandag 10.02.14 kl 09.00!


















Bentes Hus As

Litt om stilen jeg har lagt meg på
og masse, masse mer!


Det har vært ei hæktisk tid. I slutten av januar va æ på Gavemessa på Lillestrøm for å ta ut vara til butikken min. De va nå æ aldri hadde vært med på før, og æ følte mæ ganske så bortkommen de førte timan, men så slo shoppegenet inn, og det ble noen hektiske daga. Traff kjente fra Kirkenes og Tromsø, og det va koselig, noen tips med på veien fikk æ også.


Føle sjøl at æ har klart å finne passe varierte vara, noe for en hver smak (nesten i allefall) Skal bli spennende å se hvordan det blir mottatt :)

Butikken min skal være en kombinert Husflid, gave og interiør butikk som skal være spennende å gå inn i. For øyeblikke har æ ikke fått alle varan mine, men når alle varan kommer, blir den enda flottere enn den e nu!

Men æ e ikke aleina. Garnbutikken Fortuna som har drevet siden november 2012, skal også ha butikken sin i de samme lokalene, det blir nemlig 2 butikker i en! Så alt hva en håndarbeidsglad dame, og herre for den del, finnes nu i "en butikk"

Selvfølgelig har æ også tatt inn
quiltestoffer og tilbehør.
Quilting høre også med i min verden, og æ rægne med at fra høsten av e æ nok i full gang med kurs, og quiltelag :) Tia frem til da skal æ bruke til innkjøring og opplæring av mæ sjøl til å drive en flott butikk som skal vare lenge, lenge :)


Meldalsbunaden blir også en viktig bit av Bentes Hus As. Der skal en etterhvært kunne få kjøpt bunad ferdig, men også få kjøpt stoffer og tilbehør for å sy den sjøl.



Vi skal holde hus i Løkken Varesenter, vegg i vegg med Intersport og i dag og kveld e siste finpuss, for i morra kl 09.00 åpne vi Løkken Verks nye butikk.

Velkommen!